top of page

Marasca

Shishe vaji lloji "Marasca" vjen ne disa kapacitete - 0.1 lit, 0.25 lit, 0.5 lit, 0.75 dhe 1 lit ne te dyja ngjyrat - transparente ose UVAG.

bottom of page