top of page

HISTORIKU YNE

EnoAlba “Rikupero-Al” shpk nisi aktivitetin e saj ne Qershor 1994 nga nje cift emigrantes ne Itali.

Aktiviteti kryesor eshte shtrire ne fushen e industrise se veres, pijeve alkolike, vajit, qumeshtit, ujit, birres etj. duke plotesuar kerkesat e klienteve te EnoAlbes qe nga pajisjet me te thjeshta deri tek makinerite dhe linjat automatike per mbushjen, taposjen, etiketimin dhe paketimin ne keto sektore.

EnoAlba ploteson kerkesat e klienteve edhe per ambalazhimin cilesor te produkteve te tyre si shishe, damixhane qelqi te formateve te ndryshme, tapa sughero, silikoni, plastike dhe alumini te permasave te ndryshme.

Puna jone eshte karakterizuar gjithmone ne rritje konstante ne sherbimin ndaj klienteve. Enoalba ofron nje varietet te gjere te mbi 5000 produkteve me origjine italiane dhe cilesi te garantuar.

Duke qene lider ne sektorin enologjik shqiptar ofrojme kantinave projektim, zbatim dhe asistence teknike dhe teknologjike.

Celesi i biznesit tone eshte sherbim cilesor dhe cmime konkurruese ne treg.

Enoalba ndjek nga afer zhvillimin e kantinave shqiptare duke u dhene atyre zgjidhje dhe zgjedhje cilesore te problemeve te rritjes se tyre duke gershetuar me se mire seminaret dhe trajnimet me kompanite me prestigjoze ne kete sektor.

bottom of page