top of page

Makineri Mbushese Enolmaster

Enolmaster është një makinë gjysmë-automatike profesionale mbushëse. Për shkak të madhësisë dhe kornizës së tij prej çeliku të pandryshkshëm, ajo është makineria perfekte për prodhuesit e vajit të ngrënshëm. Mbush deri në katër shishe në të njëjtën kohë në vetëm disa sekonda.
Enolmaster vepron sipas të njëjtave parime si Enolmatic. Përdor një pompë vakumi për të tërhequr lëngun nga rezervuari në shishe. Mund të rregulloni nivelin maksimal të mbushjes, i cili do të qëndrojë i fiksuar gjatë gjithë procesit të mbushjes pasi të jetë vendosur. Rezervuari nga i cili nxirret lëngu mund të vendoset deri në 4 metra poshtë makinës mbushëse.

bottom of page