top of page

Cisternat profesionale per Vaj

Inox ushqimor, fund konik, provemarres dhe mates niveli
Komplet te salduara
500 / 1000 / 2000 / 3000 / 5000 liter
Cisternat e vajit jane te pajisura me kapak me guarnicion per mbyllje hermetike

bottom of page