Cisternat e Inoxit per Vaj ulliri 200 / 300 lit

Kapaciteti 200 / 300 lit
Inox ushqimor 18/10 Niveli me I larte I pastertise se inoxit
I salduar dhe me fund te rrafshet
Me rubinet 1” me salvagoccia
Me bazament dhe me kapak per mbrojtjen nga pluhurat dhe papastertite, opsion per kit matje niveli

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2