top of page

ENET E INOXIT (PENTOLONE)

Kapaciteti 50 / 75 / 100 lit
Inox ushqimor 18/10 Niveli me I larte I pastertise se inoxit.
Me fund te trashe per te duruar temperature te larte.
Mund te perdoren per zierjen e qumeshtit / recelit / ujit etj.
Te salduara per nje siguri maksimale.
Me doreza per nje transport sa me te thjeshte.
Me kapak per te ruajtur produktin nga pluhurat dhe papastertire.

ENET E INOXIT (PENTOLONE)
bottom of page