top of page

BIDONAT INOX USHQIMOR TE THJESHTE DHE TE SALDUAR

Niveli me I larte I pastertise se inoxit 18/10
Mund te perdoren ne shtepi si edhe ne industri
Te pajisur me doreza
Per ruajtjen e vajit te ullirit, ujit, mjaltit, rakise edhe veres, per transportimin e qumeshtit
Duke filluar nga 2/3/5/10/15/20/25/30/50/75/100 liter
Te predispozuar per ti vendosur rubinet
Mundesi per ti pajisur me bazamente inox origjinal
Me kapak me fileto komplet me guarnicion per mbyllje hermetike

BIDONAT INOX USHQIMOR TE THJESHTE DHE TE SALDUAR
bottom of page