top of page

Tubo gome

Tubo gome special

Tubo higjienike gome TPE-S, me spirale çeliku dhe përforcim tekstili. Sipërfaqe krejtësisht e lëmuar e brendshme dhe e jashtme për të lehtësuar kalimin e substancave dhe për pastrim dhe dezinfektim më të lehtë para dhe pas përdorimit.
Karakteristikat e mbulesës: rezistencë e shkëlqyeshme ndaj ozonit, plakjes, rrezeve UV dhe dukurive atmosferike. Prodhuar me tolerancë specifike më të ngushtë sesa ekuivalentët e gomës. Tubi i extruduar TPE-S me porozitet minimal zvogëlon rrezikun e depërtimit. Shumë neutral ndaj aromave, ai ruan vetitë organoleptike të substancave të transportuara. Rezistencë e mirë kimike ndaj acideve dhe solucioneve alkaline; gome e gjithanshme rezistente ndaj lëngjeve me përqendrim alkooli deri në 50%.
FUSHA E APLIKIMIT:
Tub i gjithanshëm eshte prodhuar për të transportuar lëngje të nivelit ushqimor. Zgjidhje ideale për verëra cilësore, lëngje frutash, uthull, likere me përmbajtje alkooli deri në 50% si dhe për kalimin e qumështit dhe produkteve të qumështit.

bottom of page