Termometer

Termometra per matjen e temperatures se qumeshtit dhe per matjen e ambjentit
Termometri në kafazin e plastifikuar grad. 0/120 ° C - gjatësia cm. 35 - shkallë e bardhë

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2