top of page

Pompa ne celik Inox me xhirant gome

Pompa çeliku inox vete-thithese me xhirant gome fleksibël me shpejtësi të ulët, të përshtatshme për transferimin e lëngjeve delikate dhe me viskozitet te larte, madje edhe me trupa ne pezulli. Pompat përdoren gjerësisht në sektorët ENOLOGJIK (verë, musht, musht dhe rrush të shtrydhur), SEKTORI USHQIMOR (birrë, lëng frutash dhe tul, mjaltë, sheqer të lëngshëm, shurup, glukozë, qumësht, gjalpë, kos, vezë të lëngshme, vaj, salcë domate, shëllirë, etj.), SEKTORI KIMIK (niseshte, ngjitës me bazë uji, emulsione, glicerinë, dyll, detergjentë, lëngje fotografike, polielektrolit, ngjyra, bojëra, mbetje industriale, etj.), KOZMETIKË DHE FARMACEUTIKË (sapunë te lengshem, detergjentë, shampo, krem, etj).

bottom of page