Makineri shplarese shishesh

Makinë e ndërtuar tërësisht prej çeliku inox, e montuar në këmbë
Funksionimi me ujë të sterilizuar dhe kullues të disponueshëm
E pajisur me enë dhe fishek 0.45 mikron
Asnjë furnizim me energji elektrike
Gjithashtu i disponueshëm në versionin e derdhjes me goditje me 2 vende
Kapaciteti 400 shishe/ore

press to zoom

press to zoom
1/1