top of page

Makineri mbushese

Makineri mbushje manuale me 4 gryka e kompletuar me :

-Sistem per larjen dhe disinfektimin e grykave mbushese
-Pompe inox centrifugale per thithjen e produktit
-Galexhant elektrik te inkorporuar ne makineri per fikjen dhe ndezjen e pompes.
-Seri suportesh per shishe plastike

bottom of page