Enet e inoxit (Pentolone)

Kapaciteti 50 / 75 / 100 lit
Inox ushqimor 18/10 Niveli me I larte I pastertise se inoxit
Me fund te trashe per te duruar temperature te larte
Mund te perdoren per zierjen e qumeshtit / recelit / ujit etj
Te salduara per nje siguri maksimale
Me doreza per nje transport sa me te thjeshte
Me kapak per te ruajtur produktin nga pluhurat dhe papastertite

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2