top of page

Bidonat Inox Ushqimor te thjeshte dhe te salduar

Niveli me I larte I pastertise se inoxit 18/10
Mund te perdoren ne shtepi si edhe ne industri
Te pajisur me doreza
Per ruajtjen e vajit te ullirit, ujit, mjaltit, rakise edhe veres, per transportimin e qumeshtit
Duke filluar nga 2/3/5/10/15/20/25/30/50/75/100 liter
Te predispozuar per ti vendosur rubinet
Mundesi per ti pajisur me bazamente inox origjinal
Me kapak me fileto komplet me guarnicion per mbyllje hermetike

bottom of page