top of page

Makineri Mbushese

Makeri mbushese dozator volumetrik per lengje dhe produkte viskoze
Doselite ju lejon të dozoni sasi midis 0 dhe 1300ml. Para fillimit të operacionit të dozimit, duhet të vendosni nivelin e dëshiruar të mbushjes. Makina funksionon me ajër të kompresuar, dhe për këtë arsye nuk ka nevojë për energji elektrike ose pompa të jashtme që e shtyjnë produktin.

bottom of page