top of page

Eno-20 Me Motorr Inox

Makineria shtrydhese gjysmë centrifugale ENO 20 është një makineri e krijuar për të përmbushur nevojat ekonomike dhe cilësore të kantinave të vogla.
E disponueshme si në version në llamarinë të emaluar ashtu edhe në çelik inox AISI 304.
Cilësia e materialeve të përdorura dhe mundësia për të hapur makinerinë plotësisht dhe me lehtësi ekstreme, lejojnë ENO 20 të ruajë karakteristikat e tij funksionale për një kohë të gjatë
Karakteristikat kryesore të kësaj makinerie janë: përdorimi i një çifti rrulash (të disponueshëm në aluminushqimor dhe gome të gradës ushqimore), te rregullueshëm automatikisht me një sustë çeliku të pandryshkshëm; përdorimi standard i një sitë dhe një pompë centrifugale të dyja
në çelik inox; mundësia e kryerjes së vetëm operacionit të shtypjes dhe ndarjes se frerit duke hequr lehtësisht vasken e poshtme me pompen centrifugale.
Kapaciteti perpunues: 1500-1800 kg/ore. Motorr hp 2.

bottom of page