top of page

Vazo qelqi Laurence / Kless per kremra

Volume te ndryshme dhe mundesi te larmishme konfeksionimi
15 ml / 30 ml / 50 ml
Te gjitha Vazot tona jane te pajisura me “Pietello” – ne menyre qe kremi te mos kete kontakt me kapakun

bottom of page