top of page

Vazo plastike Arrotondato per kremra dhe pomada

Volume te ndryshme dhe mundesi te larmishme konfeksionimi
5 ml / 15 ml / 30 ml / 50 ml / 100 ml
Te gjitha Vazot tona jane te pajisura me “Pietello” – ne menyre qe kremi te mos kete kontakt me kapakun

bottom of page