Flakon Plastik per kremra Pamela

Per ambalazhimin e kremrave te dendur te make-up / kremrave te diellit etj
15 ml / 30 ml
Pompe e forte dhe “Overcap” mbrojtes ndaj shtypjeve te pavullnetshme

press to zoom

press to zoom
1/1