top of page

Vazo / Kavanoza premium

Vazo qelqi te kapaciteteve te ndryshme nga 0.04 lit; 0.106 lit; 0.156 lit; 0.212 lit; 0.314 lit te llojeve Tao, Zen dhe Mio "deep-deep"

bottom of page