top of page

Transportues dhe larese frutash

Makinë e krijuar për të larë frutat para se të shtypet në një derrmuese.
E ndërtuar plotësisht në çelik inox, është e pajisur me një tapet PVC
Vaske grumbullimi me ujë të rrjedhshëm
sistemi i shpëlarjes së presionit
tabela e ngarkimit dhe përzgjedhjes së palosshme
Makina furnizohet në një karrocë çeliku të pandryshkshëm me rrota kthyese.

Standardi:
variator i shpejtësisë
tabela e zgjedhjes
larje me presion
kapakë PVC transparent për inspektim dhe larje
dy valvola çeliku inox për kullimin.

bottom of page