top of page

Makineri per perpunimin e frutave

Perpunimi I frutave te ndryshme me dhe pa berthame behet me I lehte me pajisjet Enoitalia
Te gjitha ne celik inox ushqimor, mono dhe 3 faze sipas kerkesave
Kapacitete te ndryshme orare sipas kerkesave te klientit, produktit qe do te perpunohet dhe atij qe do te perftohet.

Sistem automatik për larjen dhe thërrmimin e sheges, molles dardhes, fikut
Linja përbëhet nga:
Ashensor rripi me larje frutash
Mulli i integruar trefazor
Rezervuari i mbledhjes i kompletuar me pompë TF dhe panel automatik
Ushqyes DELTA 1 me rrjetë 0,6 mm TF
Paneli i kontrollit të centralizuar
Rezervuar automatik i mbledhjes me filtër rrotullues 0,3 mm

bottom of page