top of page

Makineri mbushese

Kjo makinë pneumatike e dozimit ju lejon të dozoni saktësisht sasi të vogla ose të mëdha të produktit. Makina mund të përdoret për të dozuar produkte ushqimore, kimike, kozmetike ose farmaceutike - madje mund të mbushni produkte veçanërisht të dendura me Doselite. Makina ju lejon të mbushni produktet tuaja në kavanoza dhe shishe të çdo materiali.
Doselite ju lejon të dozoni sasi midis 0 dhe 1300ml. Para fillimit të operacionit të dozimit, duhet të vendosni nivelin e dëshiruar të mbushjes. Makina funksionon me ajër të kompresuar, dhe për këtë arsye nuk ka nevojë për energji elektrike ose pompa të jashtme që e shtyjnë produktin.

bottom of page