top of page

Tubo gome retinato

Tubo gome retinato fleksibël në PVC, me përforcim tekstili në poliester me qëndrueshmëri të lartë. Ai i reziston agjentëve atmosferikë dhe shumicës së kimikateve. Plotësisht transparent për identifikimin e lehtë të lengjeve të transportuara. I përshtatshëm për transportin e ushqimit dhe mund te perdoret ne ne makineri te ndryshme shtrydhese, filtruese, mbushese etj.
Permasat ne diameter variojne nga 4-50mm

bottom of page