top of page

Tubo gome me tel inox

Tubo gome fleksibël e bërë nga PVC ushqimore, me spirale përforcimi çeliku. Sipërfaqe e brendshme e lëmuar për të lehtësuar optimizimin e rrjedhës. Transparente për identifikim të lehtë të lengjeve të transportuara. Rezistent ndaj agjentëve atmosferikë dhe shumicës së kimikateve. I përshtatshëm për transportin e lengjeve te ndryshme si vera, uthull, likere, pije te ndryshme me permbajtje alkolike deri ne 20%. Mund te perdoret ne makineri te ndryshme shtrydhese, filtruese, mbushese etj.
Permasat ne diameter variojne nga 10-110mm

bottom of page