top of page

Alukap

Sherbejne per mbylljen e shisheve te qelqit, dhe plastikes, per Vere, Vaj, Uthull, Uje, Raki, Konjak, Likerna, Bibite etj. Te gjithe tapat jane te certifikuar per kontakt me produkte ushqimore si dhe garantojne mbylljen hermetike te kontenitorit .
Dimensionet:
18 x 12mm
20 x 12mm
22 x 15mm
25 x 17mm
25 x 43mm
28 x 18mm
28 x 22mm
28 x 38mm
28 x 44mm
30 x 35mm
30 x 44mm
30 x 50/55/60mm
31,5 x 18mm
31,5 x 24mm
31,5 x 38/40/44mm
31,5 x 50/55/60mm

bottom of page