top of page

Tape silikoni dhembezuar

Tapë silikoni e dhëmbëzuar për shishe. Siguron mbyllje dhe izolim të plotë, duke parandaluar ajrin të hyjë brenda në shishe.
Dimensionet:
d 18 mm 28x10 mm
d 18 mm 29.5x10 mm
d 19.5 mm 29.5x10 mm
d 20 mm 28x10 mm
dopjo konicitet 17-19x29mm

bottom of page