top of page

Tapa Plastike per vere & raki

Mund te perdoren per raki dhe per vere
Vecoria e tyre eshte se materiali trajtohet ne temperature shume te larte per pasoje eshte shume I paster
Nuk leshon arome dhe as ngjyre

bottom of page