top of page

Tape druri konike e presuar

Tapë konike e presuar për shishe vere. Siguron mbyllje dhe izolim të plotë, duke parandaluar ajrin të hyjë brenda në shishe. Vendoset me dorë. Jetëgjatësi 1-vjeçare.
Dimensionet:
17x21xh34 mm e presuar
17x22xh38 mm e presuar
19x23xh38 mm e presuar

bottom of page