top of page

Tape druri e presuar

Tapë druri e presuar për shishe vere. Siguron mbyllje dhe izolim të plotë, duke parandaluar ajrin të hyjë brenda në shishe. Vendoset me tapatriçe. Jetëgjatësi 1-2-vjeçare
Dimensionet:
26x37 mm e presuar
23x38 mm e presuar
23x42 mm e presuar
25x37 mm e presuar
27x38 mm e presuar
30x45 mm e presuar
25x45 mm e presuar + disqe druri
24x40 mm e presuar + disqe druri

bottom of page