top of page

Tapa druri natyrale

Tapë druri natyrale për shishe vere. Siguron mbyllje dhe izolim të plotë, duke parandaluar ajrin të hyjë brenda në shishe. Vendoset me tapatriçe. Kohezgjatje deri ne 10 vite.
Dimensionet:
20x20mm natyrale
22x38mm natyrale
23x38mm natyrale
24x45mm natyrale extra
26x45mm natyrale extra
24x38mm natyrale e stukuar

bottom of page