top of page

Bokaporta me guarnicion

Kane funksion mbylljen hermetike anesore te gjithe cisternave: Semprepieno, Stoccaggio dhe Beton.
Diametrat nga 22 cm – 50 cm
Gjithashtu ofrohen edhe Bokaporta ne forme kuadrate dhe ovale.

bottom of page