top of page
< Back

Prese me membrane

Presat me membrane te ndertuara posaçerisht per presimin e rrushit rezultojne si teknologjia me e perparuar ne presimin e bute. Sistemi i presimit eshte i perberenga nje mebrane elastike, tubolare, e realizuar ne material prej gome ushqimore, me spesor te trashe , e fiksuar ne brendesi te preses nga 3 tirande. Serbatori, i cili eshte i biruar ne brendesi te tij, siguron nje siperfaqje te madhe te kullimit. Kjo lejon qe te rritet ndjeshmem kapaciteti i ngarkeses dhe te reduktohen ndjeshem kohet e presimit. Fryrja e membranes kryhet me shpejtesi gjate rrotullimit te serbatorit duke mbajtur, fale elasticitetit te mebranes, nje shperndarje uniforme te produktit, gjithe siperfaqjen e biruar prej 360°.

Prese me membrane
bottom of page