Pompa Volumetrike me rotor Eliptik

Te pershtatshme per transportin e rrushit te plote, mushtit te shtrydhur dhe vecanerisht bersive te fermentuara. Transporti i bersive te fermentuara realizohet edhe ne mungese te lengut duke evituar keshtu riperdorimin e veres per transportin e bersive nga tanket e fermentimit. Pompimi i produktit me ane te presionit eviton thyerjen e frenjve, demtimin e lekures apo farave. E vendosur mbi rrota per spostim me te thjeshte, mbeshtetet mbi kembe kunder vibrimit. Sipas kerkeses mund te plotesohet me aksesoret perkates.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

TELEFONO

Tel: 00355 4 450 0766

DERGO EMAIL

ORARI 

E Hene- E Shtune: 08.30 - 16.00