top of page

Pompa ne celik Inox me xhirant gome

Pompa çeliku inox vete-thithese me xhirant gome fleksibël me shpejtësi të ulët, të përshtatshme për transferimin e lëngjeve delikate dhe me viskozitet te larte, madje edhe me trupa ne pezulli. Pompat përdoren gjerësisht në sektorët ENOLOGJIK (verë, musht, musht dhe rrush të shtrydhur), SEKTORI USHQIMOR (birrë, lëng frutash dhe tul, mjaltë, sheqer të lëngshëm, shurup, glukozë, qumësht, gjalpë, kos, vezë të lëngshme, vaj, salcë domate, shëllirë, etj.), SEKTORI KIMIK (niseshte, ngjitës me bazë uji, emulsione, glicerinë, dyll, detergjentë, lëngje fotografike, polielektrolit, ngjyra, bojëra, mbetje industriale, etj.), KOZMETIKË DHE FARMACEUTIKË (sapunë te lengshem, detergjentë, shampo, krem, etj).

Disa nga karakteristikat paraqiten si me poshte:

Vete-thithese - (thithja automatike e produkteve deri ne 6 meter thellesi edhe ne te thate).

Te kthyeshme -(funksionon ne 2 sense rrotullimi, duke mundesuar keshtu rithithjen e produkteve eventualisht te hedhura me teprice pa patur nevoje te manovrave manuale per ndryshimin e tubave te hyrje daljes).

Kapacitete te larta (edhe pse ne regjim te ulet rrotullimesh duke mundesuar keshtu transferimin e lengjeve delikate dhe viskoze deri ne 50.000 cp, ,e trupa ne suspension dhe pa ajrosur, dhe pa demtuar pjeset solide).

Transferimn e produkteve ne menure te vazhduar ( pa shkeputje) (fluks i vazhduar i shkelqyer per dozime, mbushje dhe filtrim).

Pompa funksionon e montuar ne cfaredo pozicioni.

TELEFONO

Tel: 00355 4 450 0766

DERGO EMAIL

ORARI 

E Hene- E Shtune: 08.30 - 16.00

bottom of page