top of page

Pompa ne celik Inox me piston

Te pershtatshme per transportin e veres, mushtit, llumrave te rrushit te fermentuar lengjeve dhe pulpave te frutave. Trupi pompues, grupi i ndryshimit te drejtimit, cilindri dhe pjeset e tjera te brendshme jane te realizuara ne celik inox AISI 304 duke perfshire edhe karelin. Pompa me piston me dopio efekt, me motorr me 2 shpejtesi. Kompletuar me presostat per venien ne pune dhe ndalimin e pompes. Sistem i vecante per pastrimin e pompes.

TELEFONO

Tel: 00355 4 450 0766

DERGO EMAIL

ORARI 

E Hene- E Shtune: 08.30 - 16.00

bottom of page