top of page

Pompa Monovite per transferim lengjesh

Projektuar me nje design plotësisht sanitar, në përputhje me rregulloret e komunitetit Europian, lejojnë higjene maksimale. Çdo gjeometri ne ndertimin e ketyre pompave trajtohet në detaje për të shmangur grumbullimin e papastertive dhe zonat e vdekura. Përveç pjesëve në kontakt me produktin, gjithashtu edhe suporti ne monoblok dhe baza / kareli janë në çelik inox.

TELEFONO

Tel: 00355 4 450 0766

DERGO EMAIL

ORARI 

E Hene- E Shtune: 08.30 - 16.00

bottom of page