top of page

Pompa me unaze lengshme

Pompa me unaze të lëngshme, vetë-thithese dhe të kthyeshme, të përshtatshme për transferimin e lëngjeve të pastra, pa grimca të ngurta ne pezulli. Në dispozicion në çelik inox AISI 316 dhe bronz. Në varësi të materialeve të përdorura, ato gjejnë zbatim në sektorë të ndryshëm: sektori i verës dhe vajit (verë, musht, uthull dhe vaj), sektori i ushqimit (lëng frutash, birrë, shurupe, shëllirë, etj.), Sektori i qumështit (qumësht, hirrë, etj.), sektori kimik (acide, tretës, lëngje fotografike, detergjentë, bojëra, etj.), sektori i bujqësisë (fungicide, plehra të lëngët, naftë, etj.), sektori detar (ujë deti, ujë i freskët, naftë, etj.)).

Xhiranti metalik me forme ylli i cili punon i puthitur me trupin pompues dhe kapakun e pompes krijon vakum duke thithur keshtu lengun i cili kalon nga dhoma e thithjes me ane te dhomes se ngarkimit transferohet ne dhomen e shkarkimit drejt daljes.

Vete-thithese, edhe ne prani te gazeve te tretur ose ne rast te pranis ose jo te vazhduar te lengut.

Te kthyeshme

Transferimi i vazhduar

Mundesia per te punuar ne te thate

TELEFONO

Tel: 00355 4 450 0766

DERGO EMAIL

ORARI 

E Hene- E Shtune: 08.30 - 16.00

bottom of page