top of page

Filter profesional inox

Filter ushqimor qe i përket kategorisë "Profesionale". I ndërtuar me materiale me cilësi të lartë dhe me një strukturë me vëmendje në detaje, garanton filtrim të lartë të produktit në një mënyrë praktike dhe të thjeshtë.
Ka një pompë dhe strukturë plotësisht në çelik inox AISI 304, një element thelbësor për higjienën dhe qëndrueshmërinë, dhe me pllaka lineare najloni midis të cilave futen shtresat filtruese. Filtri është krijuar për të qenë në gjendje të filtrojë me 10 ose 20 kuti kartoni, por gjithashtu mund të funksionojë me një numër më të ulët ose me një numër më të madh (deri në hapësirën e plotë).
Eshtë i pajisur me një manometër për kontrollin e presionit dhe një valvul për rregullimin e rrjedhës. Montimi është tepër i shpejtë, kartonët zëvendësohen menjëherë dhe rrjedhjet e lëngjeve zvogëlohen në minimum.
Makineria është montuar në një karrocë çeliku të pandryshkshëm e pajisur me rrota. Te integruar, ajo ka një rezervuar për rikuperimin e lëngjeve.
Ky filter gjendet ne versionin me 10 kartona ose 20 kartona

Filter profesional inox
hobby10c
bottom of page