top of page

Filter Hobby 20x20 6C

Ajo i përket gamës së filtrave shtëpiak të quajtur "Hobby". Eshtë një makinë për filtrimin e lengjeve në një mënyrë natyrale, e projektuar dhe e ndërtuar me materiale cilësore dhe një strukturë me vëmendje për të gjitha detajet e saj.
Praktik dhe i thjeshtë në funksionimin e tij, filtri FCH6 ka një strukturë çeliku të smaltuar. Eshtë i pajisur me pllaka najloni lineare të trasha dhe të forta me cilësi premium midis të cilave futen shtresat e filtrit. Mund të përmbajë deri në 6 fletë filtri, në mënyrë që të përafrohet, ndriçohet dhe sterilizohet (duke përdorur shtresat e duhura të filtrit) verëra, birra, vajra, lëngje, uthulla, likerë, esenca natyrore, produkte bimore dhe produkte kozmetikë.
Eshtë i pajisur me një manometër për kontrollin e presionit dhe një rezervuar për rikuperimin e lëngjeve. Edhe pse pompa është projektuar të përmbajë deri në 6 kartona të filtruar, ajo gjithashtu mund të funksionojë me një numër më të ulët. Për shembull, vetëm 4 mund të montohet duke hequr pllakat e dëshiruara.
Cilësia e filtrimit mbetet e njëjtë, vetëm sasia e filtruar në orë do të ulet.
Ky filter gjendet ne 2 modele: me pompe inox ose me pompe bronzi.

Filter Hobby 20x20 6C
hobby10c
bottom of page