top of page

Filter Hobby 20x20 10C

Artikull nga diapazoni i filtrave "Hobby", ideal për filtrimin natyror të lengjeve, i projektuar dhe ndërtuar me materiale më cilësore dhe me një strukturë të kujdesshme. Filtrimi i produktit bëhet në një mënyrë të thjeshtë dhe praktike.
Modeli FCH10 ka një strukturë çeliku të smaltuar dhe është i pajisur me pllaka najloni lineare të trasha dhe të qëndrueshme me cilësi premium midis të cilave futen shtresat e filtrit. Mund të mbajë deri në 10 fletë filtri të përshtatshme për bluarjen, lustrimin dhe sterilizimin e verërave, birrave, lëngjeve, vajrave, uthullave, likerëve, esencave natyrore, produkteve bimore dhe produkteve kozmetike.
Eshtë i pajisur me një manometër për kontrollin e presionit dhe një rezervuar për rikuperimin e lëngjeve. Pompa gjithashtu mund të punojë me një numër më të vogël të fletëve të filtrit: duke hequr pllakat e dëshiruara është e mundur të montoni vetëm 6 ose 8 fletë filtri. Cilësia e filtrimit mbetet e pandryshuar, ajo që ndryshon është sasia e filtruar në orë.
Ky filter gjendet ne 2 modele: me pompe inox ose me pompe bronzi.

Filter Hobby 20x20 10C
hobby10c
bottom of page