top of page

Distilator bakri Diamond

Kazani i distilimit të frutave është i projektuar për të bërë raki në shtëpi. Përmes procesit të distilimit, një distilim alkoolik merret nga fermentimi alkoolik i pureve të frutave (kumbulla, dardha, kajsi, rrush, etj.). Kazani i distilimit ende përbëhet nga një kazan bakri në të cilin aplikohet nxehtësia që mundëson avullimin e alkoolit, një ftohës në të cilin alkooli është i kondensuar dhe një tub lidhës që lidh të dy enët.
Të gjitha pjesët e vazos së distilimit akoma që bien në kontakt me distilimin alkoolik gjatë procesit të distilimit janë bërë prej bakri të pastër. Gjatë procesit të distilimit, bakri lidhet dmth neutralizon një pjesë të madhe të acidit dhe papastërtive të tjera kimike që krijohen gjatë vetë fermentimit ose distilimit të frutave

Keta distilatore gjenden ne kapacitetet 120 lit dhe 200 lit.

bottom of page