top of page

ENOLOGJIA

VAJI

QUMESHTI

KOZMETIKA

FARMACEUTIKA

PERPUNIMI I FRUTAVE

MJALTI

BIRRA

UJI

OFROJMË ZGJIDHJET IDEALE PËR TË GJITHA KANTINAT E VERËS DHE JO VETËM

SHUME AFËR TIRANËS DHE DURRËSIT

ÇMIME 

TË PAKONKURUESHME

KUALIFIKIM 

PROFESIONAL

bottom of page