eno15-1_edited.jpg

Eno-15 inox me motor  

Makineri shtrydhese me rrota alumini (standarde), najloni ose gome. Mbështetja e rrotullave lejon një rregullim të shtypjes dhe siguron integritetin nga kalimi i ndonjë pjese të ngurtë. Për të përdorur makinerinë duhet të instalohet sipër Enoitalia STAND ose në majë të një legeni mbledhës. Makina sigurohet e paketuar në mënyrë individuale në një kuti kartoni, për të shmangur dëmtimet gjatë transportit. 

Kapaciteti: 1600-1800 kg / orë 
1 motor HP 
Shportë prej çeliku inox 
Gjatësia e rulit vetë-rregullues 220mm 
Mbrojtje në hekur të vogël, ose çelik inox 

Permasat: 1210x600x540mm 

eno15-1_edited.jpg

Eno-15 inox me motor  

Makineri shtrydhese me rrota alumini (standarde), najloni ose gome. Mbështetja e rrotullave lejon një rregullim të shtypjes dhe siguron integritetin nga kalimi i ndonjë pjese të ngurtë. Për të përdorur makinerinë duhet të instalohet sipër Enoitalia STAND ose në majë të një legeni mbledhës. Makina sigurohet e paketuar në mënyrë individuale në një kuti kartoni, për të shmangur dëmtimet gjatë transportit. 

Kapaciteti: 1600-1800 kg / orë 
1 motor HP 
Shportë prej çeliku inox 
Gjatësia e rulit vetë-rregullues 220mm 
Mbrojtje në hekur të vogël, ose çelik inox 

Permasat: 1210x600x540mm 

eno15-1_edited.jpg

Eno-20 (inox/emaluar)

Makineri shtrydhese e pajisur me dy rrotulla për shtypjen e produktit dhe e pajisur me një pompë centrifugale për transferimin e mushtit brenda rezervuarit të fermentimit.  

Kjo makineri vjen ne versionin inox ose te emaluar 

Në të gjitha modelet shporta dhe pompa centrifugale janë bërë në çelik inox. Makina është e furnizuar standarde me rul alumini, dhe sipas kërkesës me rul gome. 

Kapaciteti: 1500-1800 kg / orë 

Motor elektrik HP 2, me kondensator startues 
Pompë centrifugale në çelik inox 
Shportë në çelik inox 
Gjatësia e rulit vetë-rregullues 220mm 
Mbrojtje sigurie në hekur të vogël ose çelik inox 

Permasat: 1120x600x960mm 

eno15-1_edited.jpg

Eno-15 inox me motor  

Makineri shtrydhese me rrota alumini (standarde), najloni ose gome. Mbështetja e rrotullave lejon një rregullim të shtypjes dhe siguron integritetin nga kalimi i ndonjë pjese të ngurtë. Për të përdorur makinerinë duhet të instalohet sipër Enoitalia STAND ose në majë të një legeni mbledhës. Makina sigurohet e paketuar në mënyrë individuale në një kuti kartoni, për të shmangur dëmtimet gjatë transportit. 

Kapaciteti: 1600-1800 kg / orë 
1 motor HP 
Shportë prej çeliku inox 
Gjatësia e rulit vetë-rregullues 220mm 
Mbrojtje në hekur të vogël, ose çelik inox 

Permasat: 1210x600x540mm 

eno15-1_edited.jpg

Jolly-15  (inox/emaluar)

Shtrydhesja gjysmecentrifugale e pajisur me pompe per transferimin e mushtit.Mundesohet hapja qendrore dhe e siperme e makinerise per nje pastrim sa me te plote te saj. 
Makina eshte disponueshme ne versionet ne vijim: ne llamarine te emaluar, ne brendesi te saj ne çelik inox. Rrjeta e heqjes se frerit dhe pompa eshte e realizuar ne çelik inox ne te  gjitha versionet. Xhiranti i pompes eshte i realizuar gjithashtu ne çelik inox. 

Kapaciteti 2000 kg / orë 

Motor elektrik 2 HP me kondensator fillestar 

Pompë centrifugale në çelik inox 

Shportë në çelik inox 

Mbrojtës sigurie në çelik inox ose hekur të vogël 

Permasat: 1130x680x900mm 

eno15-1_edited.jpg

Eno-15 inox me motor  

Makineri shtrydhese me rrota alumini (standarde), najloni ose gome. Mbështetja e rrotullave lejon një rregullim të shtypjes dhe siguron integritetin nga kalimi i ndonjë pjese të ngurtë. Për të përdorur makinerinë duhet të instalohet sipër Enoitalia STAND ose në majë të një legeni mbledhës. Makina sigurohet e paketuar në mënyrë individuale në një kuti kartoni, për të shmangur dëmtimet gjatë transportit. 

Kapaciteti: 1600-1800 kg / orë 
1 motor HP 
Shportë prej çeliku inox 
Gjatësia e rulit vetë-rregullues 220mm 
Mbrojtje në hekur të vogël, ose çelik inox 

Permasat: 1210x600x540mm