Cisterne inox semprepieno komplet me kit pneumatik pa saracineske fundore

Cisternat enologjike të salduara me fund të sheshtë dhe fund të lulëzuar janë prodhuar në çelik inox 18/10 - Aisi 304 sipas standardeve më të rrepta të cilësisë për ruajtjen e lëngjeve ushqimore. Rubineti, mbështetësja, vaji dhe noti pneumatik dhe pompa me matës presioni sigurohen si pajisje shtesë.
Kapaciteti 200 lit
Kapaciteti 300 lit

press to zoom

press to zoom
1/2