top of page

Cisternat profesionale per Vere & Raki

Inox ushqimor, fund konik, provemarres dhe mates niveli
Komplet te salduara
Kapaciteti: 500 / 1000 / 2000 / 3000 / 5000 liter
Cisternat e rakise jane te pajisura me kapak me guarnicion per mbyllje hermetike
Cisternat e veres jane te pajisura me kit pneumatik galexhant / pompe ajri / komerdare / valvul shfryrese per ruajtjen e veres nga oksidimi

bottom of page