Eno-15 inox me motor

Makineri shtrydhese me rrota alumini (standarde), najloni ose gome. Mbështetja e rrotullave lejon një rregullim të shtypjes dhe siguron integritetin nga kalimi i ndonjë pjese të ngurtë. Për të përdorur makinerinë duhet të instalohet sipër Enoitalia STAND ose në majë të një legeni mbledhës. Makina sigurohet e paketuar në mënyrë individuale në një kuti kartoni, për të shmangur dëmtimet gjatë transportit.

Eno-15 inox me motor

Kapaciteti: 1600-1800 kg / orë
1 motor HP
Shportë prej çeliku inox
Gjatësia e rulit vetë-rregullues 220mm
Mbrojtje në hekur të vogël, ose çelik inox

Permasat: 1210x600x540mm